17 Şubat 2009 Salı

Balerin Hello Kitty ve Kurabiye İnsanlar :)


Bu pastayı bir kaç hafta önce sevgili arkadaşım Özlem'in akıllı bıdık kızı Eda'nın doğumgünü için yaptım. Eda maşallah hem çok akıllı hem de el becerileri çok iyi olan bir çocuk. Sanırım annesine çekmiş :))). Özlem benim liseden arkadaşım. Birlikte lisede hazır giyim okumuştuk. Ben her ne kadar hazır giyimde devam etmesemde Özlem devam etti ve gerçekte de el yetenekleri konusunda çok iyi. Kendine ait bir web siteside var http://www.elisi.com/ .

Eda doğumgünü için Hello Kitty istemiş ama özellikle balerin olsun demiş :) Bence çok güzel bir tercih yapmış. Ben de Hello Kitty resimleri arasında en çok balerin olanı sevdim :). Pasta kız pastası olunca renklerde pembe ve çeşitleri oluyor elbette :)).






Eda doğumgünü için kurabiye insanlar da (kurabiye adam demek istemiyorum çünkü hem kızlar hem de erkekler var kurababiyelerimin arasında :). ) istemiş. Eda'nın kurabiye insanlara olan ilgisini daha önceden de biliyordum. Ve kurabiyeleri birlikte boyamak isteyeceğinide biliyordum ama bu kez olmadı maalesef. Ama sözüm var bir gün Eda ile kurabiye boyayacağız ;).

Doğum günün kutlu olsun Eda. Hayatın hep güzelliklerle dolu olsun....

1 Şubat 2009 Pazar

Arabalı Yorgun Örümcek Adam Pastası :)


Bu pastayı yapalı nerdeyse bir ay oluyor. İş ve özel hayatımdaki yogunluktan bloguma eskisi kadar vakit ayıramadığımdan gönderileri eklemekte böyle gecikmeler oluyor. Ama sanmayın mutfaktan çıktım :). Ne kadar meşgul olsamda her fırsatta soluğu mutfakta alıyorum :))). Mutfak benim rahatlayıp kendime geldiğim, sıkıntıları unuttuğum bir yer ;).

Neyse pastamızın hikayesine gelince; bu pastayı çok sevdiğim bir arkadaşımın dünya tatlısı oğlunun 3. doğum günü için yaptım. Alper'e annesi nasıl bir pasta istersin diye sorunca iki şeyi aynı anda istemiş. Hem "cipidirmen" (Alperce spiderman demek :))). ) hem de arabalı bir pasta istemiş. Örümcek adam taşıt olarak ağlarını kullandığı için pastanın kompozisyonu çok uyumlu olmadı. Birde sanırım en büyük yalnışım Örümcek adamın oturması oldu :(. O an onu hissedemiyor insan ama şimdi geri dönüp baktığımda ruh halimin pastaya ne kadar çok yansıdığını görüyorum :)). Pastanın daha öncede bahsettiğim sıkıntılarımın en yogun olduğu zamana denk gelmesi Alper'in şanssızlığı oldu :(. Alper'ciğim telafi ederiz, OK ;).

 
MySpace Backgrounds