4 Ağustos 2008 Pazartesi

Meyveli Basit Pasta

Geçenlerde kuzenlerim Kevser (17) ve Ömer (7) haftasonu misafirim oldular. Her ne kadar evde çocuk olmasada ve eşim ve ben de genelde işte olsakda çocuklar bize gelmeyi, bizde kalmayı çok seviyorlar her ne hikmetse :))). Hatta şu an bile minik bir misafirim var :). Yavuz Selim (1,5) dünden bu yana misafirimiz. Gitmeye hiç niyeti var gibi de görünmüyor :))). Onun uykuda olmasınadan faydalanıp Kevser ve Ömer için yaptığım, hatta birlikte yaptığımız pastayı sizlerle paylaşmak istedim.

Adından da anlayacağınız gibi basit, 15 dk da hazırlanabilen bir pasta :)

Pandispanyayı - pandispanya demeye dilim varmıyor ama başka ne desem bilemedim :)))))- birkaç gün önce bir arkadaşımın doğumgünü için yaptığım pasta için yapmıştım ama herzamanki tarifi uygulamama rağmen çok güzel kabardığı halde sönmüştü. Bende arkadaşımın pastası için hazır pandispanya kullanmıştım ve bunu da bir şekilde değerlendiririm diye dondurucuya kaldırmıştım. O akşam çocuklarla otururken canımız tatlı birşeyler isteyince ortaya bu pasta çıkmış oldu :).

Pandispanyayı şekerli sütle ıslattım. Üzerine kremşanti sürdüm ve evdeki meyvelerlede süsledim. Veeee devamındaki bir saat içinde de tüm pastayı afiyetle yedik :).

Tam anlamıyla pasta bile değildi ama onlar için pasta yaptım diye çok mutlu olmuşlar :) Eeee benim içinden bundan güzel mükafat olamazdı herhalde :).

3 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

pasta işte daha ne olsun:) onlar mutlu oldu mu gerisini boşver sen:)
gayet de enfes görünüyor,ellerinize sağlık:)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Nurtenciğim harika bir pasta olmuş bence tamm adı üstünde meyveli. Ellerine sağlık.

Sevgiler,
Evren

pelince dedi ki...

Hafif bir pasta olmuş,ellerine sağlık Nurten..

 
MySpace Backgrounds