1 Ağustos 2008 Cuma

Rengarenk Güller...


Bir yıl boyunca yemek sınıfıyla yan yana ders işledik, işlemeye çalıştık :))). Her ne kadar öğle saati yaklaştıkca, karnımız acıktıkca, mutfaktan güzel güzel kokular geldikce İngilizce sınıfı olarak yemek sınıfını basmakla ilgili çok planlar yapsakda yıl boyunca şeytanın kulağımıza fısıldadıklarına uymadık ve vukuatsız bir şekilde yılı tamamladık. :))) Kedi gibi yemek sınıfının kapısında dolanmaları saymıyoruz :))))))))))

Daha önce size yıl sonu sergilerimizden bahsetmiştim. Bu pasta da sergi için yemek sınıfımızın hazırladığı pasta. Yan sınıfımda pasta süslenirken benim nasıl ders anlattığımı tahminedersiniz :))))))) Pastanın hazırlandıgı iki gün boyunca tüm tenefüslerimi, öğle aramı hatta dersten fırsat buldukca kalan tüm vakitlerimi bu pastanın yapımında ucundan köşesinden katkıda bulunarak geçirdim :))). Ayten hocam ve Zehra hocam'a ikide bir mutfaklarına dalmama müsade ettikleri, işlerine karışmama göz yumdukları için teşekkür ederim :)

Çok katlı ve büyük pasta kaplama konusunda epey deneyim kazandım ama yinede tek başıma altından kalkabileceğim birşey değil. Yine de şeker hamurunu kocamaaaaaan açmak konusunda hiç fena olmadığımıda keşfetmiş oldum. Azıcık kendimi şımartayım :))))))

Aslında bir pastamız daha vardı ama maalesef onun düzgün bir fotografını çekmemişim :(. O pastayıda yemek masası gibi tasarladık. Masamızıda bir güzel donattık :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzel bi pasta olmuş yapanların ellerine emeğine sağlık.sevgiler.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

oyyy bu enfes olmuş güzelim ya,bayıldım:)
hepinizin ellerine sağlık:)

pelince dedi ki...

Nurten aştın hayatım buda ne....ellerine sağlık..

 
MySpace Backgrounds