10 Mart 2009 Salı

Blogumun doğum günü :)


Tam iki yıl olmuş bloguma yazmaya başlayalı.... Aslında dünmüş doğum günü ama ben bugün farkettim :). Blogumun bende 3 gün sonra doğmuş :)))))))))). 6 Mart benim doğumgünümdü.

İlk yazmaya başlamam ahretliğim Kübra'cığımın vesilesiyle oldu. Yaptıkların için blog açsana diyordu ama ben beceremem diye ihmal ediyordum. Meğerse çok zor iş değilmiş. Herşey hazırmış, ben sadece eklemeler yapıyormuşum :). Tam benlikmiş, teknolojiden çok anlamasanda becerilebiliyormuş :)))). Böyle başladı blogumun macerası ve şimdi geri dönüp bakınca 101 gönderim olmuş :) Umarım uzuuun yıllar devam ederim blog yazma işine, daha da önemlisi pasta yapmaya, yeni tarifler denemeye, denediklerimi sevdiklerimle paylaşmaya...

Pastamın hikayesine gelince bu pasta ne benim doğumgünüm içindi, ne de blogumun doğum günü için... Bu pastayı geçen hafta emekli olan bir iş arkadaşım için yaptım. Gülleri Kübra ile yaptık. Eşlerimiz muhabbet ederken ve Kübra'nın oğluşu Ali Kaan'ın şebeklikleriyle oyalanırken bizde ahretliğimle bol sohbet eşliğinde güllerimizi yaptık :). Pasta yapmak çok zevkli ama yanında bu işi seven birisiyle yapmak çok çok daha zevkli :).

Pandispanyayı ve gülleri bir akşam öncesinden yaptık. Pastanın içinin yapımını ve kaplanmasını ben ertesi akşam yaptım. Pandispanyanın ve kremanın tarifini tekrar eklemiyorum. Beğenildiği için her ikisinide daha önceki tariflerimde kullandığım tarifleri kullanıyorum.

Afiyet olsun!

11 yorum:

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

NURTENCIM NICE GUZEL SATIRLARLA VE PAYLASIMLARLA UMARIM DAHA UZUUUUNNNN SENELER YAZARSIN BLOGUNA... YILDONUMUN VE DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN....... SEVGILER....

PAPATYA PRENSES dedi ki...

iyki bloğun doğum günüymüş! yoksa ne ses vercektin ne soluk:)
Rabbim soluğunu kesmesin zaten:)
Nice hayırlı,huzurlu,sağlıklı yılları bloğun ve sevdiklerinle birlikte eriş inşallah:)

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Canımcım iyi ki açmışsın blogunu, bak bağımız buradan da sürüyor. Nice yıllara canım hem sana hem de bloguna.
Sevgiler,
Esra

neslihan erzincan özgür dedi ki...

blogunun ve senin doğum günü kutlu olsun canım.nice güzel senlere.pastanız harika olmuş.ellerinize sağlık.sevgilerimle...

eylem dedi ki...

Canim harika bir goruntu olmus. Dogum gununuz kutlu olsun!

Lezzet Treni dedi ki...

Pasta cok güzel görünüyor,ellerinize saglik.Blogunuzun dogum günüde kutlu olsun,sevgiler..........

pelince dedi ki...

Nurtencim doğum günün kutlu olsun...Goncanla birlikte nice mutlu uzun seneler diliyorum....
Bloğunun 2. yaşı kutlu olsun.Nice güzel paylaşımlara hep birlikte inşallah...

Pasta ise şahane olmuş,ellerine sağlık..

Öpüyorum....

Nurten dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nesrinciğim :)

----

Ahh papatyam sorma çok tembelleştim :))) bu hafta izin günlerimde grevdeydim :)))) hiçbir iş yapmıycam dedim ama yinede çamaşırlar vs duramamışım farkında olmadan. Şu aralar kilo almamam hatta vermem lazım, mutfağa girince dayanamıyorum :( canım herşeyi istiyor :( Neyse canım güzel dileklerin için teşekkürler :)

------

Esracığım, canım arkadaşım inşallah bir ömür devam eder arkadaşlığımız... Aslında bu blogta seninde payın var, pasta işini sen bana sevdirmeseydin bu blog birkaç tarifle kalırdı inan :) Çoook öpüyorum seni ve İlkoş'u :)

-----

Çok teşekkür ederim Neslihan :) inşallah canım...

-----

Teşekkür ederim Eylem :)

-----

Gül teşekkürler :)

-----

Pelinciğim amiin canım, hem goncam hemde yeni aile bireyle olur inşallah :) bende seni ve prenslerini öpüyorum canım

Bir Dilim Düş dedi ki...

Nurtenciğim daha uzun yıllar birlikte büyüyerek ve paylaşarak güzell yıllara.... İyi ki varsın!!!

Sevgiler,
Evren

Nurten dedi ki...

Evrenciğim çok teşekkür ederim :) İyi ki blogumu ziyaret ediyorsunuz ve bu da beni yeni şeyler eklemeye teşvik ediyor ;)

zeynebinsofrası dedi ki...

S.a.Blogunuzu bugün keşfettim.Arkadaşınız Kübrayla ne kadar güzel şeyler hazırlıyorsunuz böyle.Hemde çalışmanıza rağmen.Merak ettiğim pasta yapımı için özel bir kurs mu aldınız.Kendiniz mi geliştirdiniz.Benim de 4.5 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.Kızım çok meraklı böyle şeylere.Bende öğrenmek istiyorum.Birde yapım aşamalarını tek tek anlatabilriseniz çok faydalı olur.

 
MySpace Backgrounds