7 Mart 2008 Cuma

Doğumgünün Kutlu Olsun Elif :) - Sanal Pasta :))


Sanal alemde tanıştığın, çoook uzaklarda yaşayan, yüzyüze sadece birkaç kez görüşebildiğin bir insanı bu kadar sevebilir misin? Bu soruyu bana birkaç yıl önce sorsalar cevabım olumlu olmazdı belki de. Taa ki Elif'imle tanışana kadar. Aynı anda aynı şeyleri hissedebildiğim, bazen ne kadar çok ortak yanımız var dediğim, o üzüldüğünde ondan çok üzüldüğüm, o sevindiğinde ise ondan daha çok sevindiğim bir arkadaşım Elif. Düşündükde sanırım bunda aynı burçtan olmamızın da etkisi var ;). 6 Mart 1978 de ben açmışım gözlerimi dünyaya, 16 Mart 1979 da da Elif teşrif etmiş bu yalan dünyaya. Durum böyle olunca 6 Mart-16 Mart bizim doğum günü haftamız oluyor :)))))).

Yakın yaşasaydık eminim doğum günlerimizde birbirimizin pastasını yapardık ama o Londra'da ben de İstanbul'da olunca doğum günümüzü sanal kutlayabiliyoruz ancak. Eeee durum böyle olunca da pastalarımızda sanal oldu ;). Bu Elif'in doğumgünü pastası, benim doğumgünü pastamda Elif'in blogunda - Mufağımdaki Lezzetler - :). Laf aramızda henüz ben de görmedim ve çok heyecanlıyım :))))))).

Pastanın yapım aşamalarını önümüzdeki günlerde ekleyeceğim :))).

14 yorum:

Mutfagimdaki Lezzetler dedi ki...

Ben sana diyorum iste bizim balik burcundan baska birbirimizi ceken baska ozelliklerimiz var diye bak iste bir kez daha kanitlandi iste :-)
Dogum gunum pastam icin cok ama coook tesekkur ederim.Muhtesem gorunuyor tadi'da eminim cok guzeldir hemde benim frambuazli sevdigimi biliyormuscasina yapmissin :-)
Ellerine yuregine saglik,kesene bereket canim.Ilk defa bu kadar guzel dogumgunumu 9 gun once senin sayende kutlamis oldum.Alah razi olsun guzelim.
Iyi'ki arkadasimsin iyi'ki seni tanimisim.
Tekrar ellerine saglik
Seni cok opuyorum
Elif

serinmavi dedi ki...

Eline sağlık canım...Selamlar....

pelince dedi ki...

Nurtencim arkadaşlığınız dostluğunuz ömür boyu sürsün inşallah...Allah bozmasın,elifciğimide senide tanımış olmaktan çok mutluyum bende...

İkinizide kocaman öpüyorum...

Nice mutlu senelere,Sağlıklı huzurlu ,güzel yıllara inşallah...
Doğum gününüz kutlu olsun.....

Adsız dedi ki...

guzel guluslu arkadasim yeni yasin guzeliklerle gelsin nice guzel yaslar diliyorum sana ....


pastana bayildim elelrine saglik soyle koca bir dilim rica debilirmiyim vallaha icim gidiyor siz bunlari yaptikca tr ye gelince bu pasta malzemelrini alicam ve gelsin pastalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sevgiler guzel guluslu



sermin

Nurten dedi ki...

Elif'cim aramızda farklı bir çekim var bencede ;) Sen daha güzellerine layıksın canım :))

************

Teşekkürler Oya :)

************

Pelincim ben de seni tanımaktan çok mutluyum :) Ama arayı çok açtık :( görüşelim birara ;) Ayrıca teşekkürler :))

***********

Sermincim çok teşekkürler :))) sanal oluyor ama bir dilim pastayı tabağında bil ;) Sen gel Türkiye'ye alış-verişe birlikte çıkarız ;).

Feyza Fidan dedi ki...

Nurtencim,
Nice mutlu seneler diliyorum sana canımcım,
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

nurtencim.. yeni yaşin sana hiç ummadigin birsuru guzellikler getirsin.. kalbinde hep heyecan ve huzur olsun.. yuvan mutlu , etrafın guzel insanlarla dolup taşsin.. yaşin ilerledikce kalbin gencleşsin.. gulen yuzun hiç solmasin..

http://sibelbuyuk.blogcu.com

Nurten dedi ki...

Feyzacım çoook teşekkür ederim :)

*************

Sibelcim amin amin amin amin... Rabbim dualarının mislini de sana versin ;)

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Evet Nurten bana da söyleselerdi yok hayatta olmaz derdim. Ortak zevk; mutfak sayesinde buluştuğumuz ruh ikizlerimizle dostlukların tat be tat upuuzun süremesi dileğiyle :)) Sevgiler
Not: Pasta çokkk güzelll

Adsız dedi ki...

Hocam nice seneler diliyorum, eşinizle ve sevdiklerinizle birlikte hep mutlu ve sağlıklı olmanızı dilerim. Rabbim bütün güzelliklerini hayırlısı ile nasip etsin size. Pastalarınızda gerçekten çok güzel:)) öpüyorum sizi.AEO.

Nurten dedi ki...

Yasemin çoook teşekkür ederim :) Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin... Yorumunu görünce çok mutlu oldum, gözlerim arıyor sınıfta... Keep in touch ;) bende çok öpüyorum

mutfaktelaşı dedi ki...

senin de elifin de doğumgünü kutlu olsun.çok anlamlı ve güzel bir pazta olmuş, ellerine sağlık.(dostluğunuzu kıskandım valla)

Adsız dedi ki...

nurtencimm.....pastaya bayıldım...9 nısanda dogmusum bende ısterım pastaaaaaaaaa.....cok kıskandım inan..ellerıne saglık,guzel goren gonlune saglık canım....nakkaş

Nurten dedi ki...

Teşekkürler Zehra :)))

 
MySpace Backgrounds